Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Η άβολη αλήθεια...


Το πιστοποιητικό εμβολιασμού έχει ξεπεραστεί εκ των πραγμάτων...

Κατερινα Πάντα

Είναι περιττό κι ακόμα χειρότερα επικίνδυνο δίνοντας ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Εχει αποδειχθεί περίτρανα ότι όλοι κολλάμε & μεταδίδουμε κορωνοιό. Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Ισως...

ελαφρύτερα οι εμβολιασμένοι πάντως μεταδίδουμε. Τώρα πλέον μάθαμε ότι το εμβόλιο προστατεύει μεν, ιδιαίτερα σε ηλικίες ανω των 60, αλλά δεν αποτελεί πανάκεια. Ολα εξαρτώνται από μια σειρά παραμέτρους όπως η ηλικία, η βεβαρυμένη υγεία, το ιικό φορτίο που θα δεχτείς, η παραλλαγή του ιού αν καλύπτεται από το εμβόλιο κλπ.

Το Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ολλανδία, Δανία και Αυστρία είτε έχουν ήδη καταστήσει αχρείαστα τα εμβολιαστικά πάσα, είτε σκοπεύουν σύντομα να το κάνουν όπως το Ισραήλ που κρίνει πλέον ασκοπο το πιστοποιητικό καθως δεν έχει νόημα πια η χρήση του. Εχουν εμβολιαστεί σχεδόν όλοι αλλά τα κρούσματα συνεχίζονται.

Από τους 1.099 που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση οι 520 είναι εμβολιασμένοι, οι 117 είναι μερικώς εμβολιασμένοι, οι 427 είναι ανεμβολίαστοι.

https://www.jpost.com/breaking-news 

Δυστυχώς αυτή είναι η άβολη αλήθεια.

Κι εμείς με τη σειρά μας εχοντας πετύχει ποσοστό διπλοεμβολιασμένων πάνω από τον Ευρωπαικό μέσο όρο  (70% με 63% αντίστοιχα) ενω κάνουμε πρωταθλητισμό με δυόμιση φορές πάνω σε θανάτους (10,36 με 4 ανα εκατομμύριο πληθυσμού αντίστοιχα), ας μη προσπαθούμε να κρύψουμε πίσω από τους ανεμβολίαστους την παταγώδη αποτυχία μας στην αντιμετώπιση της πανδημίας & την κατάσταση ενός ετοιμόρροπου ΕΣΥ που αρνούμαστε  εν μέσων καθημερινής εκατόμβης θανάτων να χρηματοδοτήσουμε επαρκώς, αφήνοντας ανθρώπους να διασωληνώνονται πρόχειρα και φυσικά να καταλήγουν.

(Οι σχετικοί πίνακες στα σχόλια.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου