Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Σεξουαλικά σκάνδαλα στην TV...


Ο ένας στρίμωχνε ανήλικα. Ο άλλος την έπεφτε σε όποια φοράει φούστα. Κι ο τρίτος γούσταρε τα...

Revenge porn...

Οπως γραφουν oι "typologies":

Δύο μεγάλα σκάνδαλα στον χώρο του θεάματος χωρίς απαντήσεις. Οι σειρές του Mega και τα σποτ της Digea με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη αποσύρθηκαν από την τηλεόραση, μετά τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης. 

Η προφυλάκιση του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη ήταν ένα... ακόμη χτύπημα στο «Κονκλάβιο» του star system, που αποφάσιζε με σεξουαλικά κριτήρια για το ποιος θα έχει ρόλους στις σειρές και ποιοι δεν θα έχουν σειρά. Οι συμμετέχοντες σε αυτό μετρίασαν τις φωνές τους και ακόμη και σήμερα συνεχίζουν την παρουσία τους στην τηλεόραση μέσα από δημοφιλείς σειρές.

Το επόμενο χτύπημα ήρθε από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, πρώην συντελεστή στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», με τη διοχέτευση στο internet βίντεο γυναικών, ερωτικού περιεχομένου, χωρίς τη συναίνεσή τους. 

Η συζήτηση για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου προσώπου μπήκε σε κάθε οικογένεια, καθώς επρόκειτο για ένα πρόσωπο που είχε σημαντική απήχηση. H αρμόδια Αρχή, το ΕΣΡ, απέχει από τη συζήτηση αυτή από τις 13 Δεκεμβρίου, που ξέσπασε το σκάνδαλο, μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΑΝΤ1, οι εναπομείναντες συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» θα επανέλθουν στις 10 Ιανουαρίου. 

Σημειωτέον ότι η προτελευταία εκπομπή (Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου) συγκέντρωσε 926.856 τηλεθεατές και η τελευταία πριν από τις διακοπές 1.148.590 τηλεθεατές. Ποια θα είναι η νέα μορφή της εκπομπής και ποια θα είναι όμως η απήχησή της;...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου