Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Πληρώσαμε 215 χιλιαρικάκια τον Ρουβά...

...για να διασκεδάσει τα... ΜΑΤ του δημάρχου.

Εριξαν το account του Ζαραλίκου στο Twitter...

Κι όχι μόνο. Το πριβέ πάρτι (η ΕΛ.ΑΣ. είχε επιβάλει άτυπη απαγόρευση κυκλοφορίας), στον λόφο του Λυκαβυττού, κράτησε μονάχα 12,5 λεπτά!

Οπως...

γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος (efsyn):


Ο Σάκης Ρουβάς έπαιξε για 9 λεπτά κάποια ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μετά, για 3,5 λεπτά, το δικό του κομμάτι «Χρόνια πολλά» με τους παρακάτω, σπουδαίους, στίχους: «Μα εγώ μονάχος τριγυρνώ / βιτρίνες άσκοπα κοιτώ /δεν έχω κάποια αγκαλιά / και λέω στο αστέρι / εδώ να σε φέρει. Χρόνια πολλά / χρόνια να έρθεις περιμένω / τόσα Χριστούγεννα σωπαίνω / και πέφτει χιόνι πάντα μέσα στην καρδιά».





 

Μετά μας είπε ευχές και κάλεσε τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη να ανέβει στη σκηνή για να μετρήσουν αντίστροφα το χρόνο! Στη συνέχεια τραγούδησαν όλοι μαζί το «πάει ο παλιός χρόνος» για ακόμα 83 δευτερόλεπτα. Αλλά δεν τελείωσε εκεί το πανηγύρι μια και μετά, κλείνοντας, ο Σάκης Ρουβάς είπε σε άψογο playback το «Να με αγαπάς», κάποια επιτυχία του προφανώς.


Το stage για όσους γνωρίζουν από συναυλίες ήταν της πλάκας, ο φωτισμός συνηθισμένος και εκτός από τον Ρουβά στη σκηνή υπήρχαν τέσσερις μουσικοί της μπάντας του, εννιά μουσικοί της big band του Δήμου Αθηναίων, ο μαέστρος τους και τρεις δεύτερες φωνές. Ούτε οι Iron Maiden τόσο κόσμο, τέτοια μεγαλειώδη παραγωγή.


Και όλα αυτά από μία εταιρία που λέγεται Carousel και πήρε με απευθείας ανάθεση το έργο.


Αλήθεια, αναρωτιέμαι, ο δήμαρχος που είναι και νέος άνθρωπος, είναι ευχαριστημένος από αυτή την κιτσαρία που έστησε; Για το κόστος της δεν θα πω τίποτε. Ο,τι είδαμε δεν κόστιζε ούτε το 1/10 των 215 χιλιάδων ευρώ. Αν θέλει να μας διαψεύσει ο δήμαρχος ας δημοσιοποιήσει τα κόστη αναλυτικά κι εμείς θα ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη.



Εριξαν το account του Ζαραλίκου στο Twitter

Δεν ξέρουμε αν από πίσω κρύβεται ο Κώστας Μπακογιάννης, ξέρουμε όμως οτι το τελευταίο tweet του σατιρικού καλλιτέχνη αφορούσε τον δήμαρχο Αθηναίων.

Ιδού:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου