Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

"Υπερβολες" Δουκα?...


Σε περίοδο εσωστρέφειας μπαίνουν κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία μετά τις αλυσιδωτές αντιδράσεις που έφεραν τα όσα αποκαλύφθηκαν για τη σύσκεψη της Σπάρτης στις 2 Φεβρουαρίου. Οι κυνικές δηλώσεις του Πέτρου Δούκα οδήγησαν στη διαγραφή του από το κυβερνών κόμμα, ενώ και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης παραιτήθηκε μετά τον σάλο από τη δική του τοποθέτηση...

Κι ενώ η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση πανικού, ο δήμαρχος Σπάρτης και πρώην υφυπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Καραμανλή το 2007, με δήλωσή του προσπάθησε να δικαιολογήσει τα όσα ανέφερε για τις αποζημιώσεις από τις φονικές πυρκαγιές εκείνου του καλοκαιριού.

Ο Πέτρος Δούκας υποστήριξε ότι έκανε ένα... υπερβολικό και ατυχές σχήμα λόγου για να ισχυριστεί ότι τα όσα πραγματοποιήθηκαν για την υποστήριξη των πυρόπληκτων, έγιναν με απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα. 

«Όπως όλοι γνωρίζουν, δεν υπήρξαν ούτε μπορούσαν να υπάρξουν ‘τσάντες’ ή οτιδήποτε άλλο τέτοιο! Ήταν ένα ‘καθ’ υπερβολή’ και ατυχές σχήμα λόγου για να δείξω το μέγεθος αλλά και την ταχύτητα της γιγαντιαίας προσπάθειάς μας και την ευαισθησία μας για τους συνανθρώπους μας που είχαν πληγεί τόσο άγρια και έζησαν ένα τέτοιο δράμα, με τόσους νεκρούς» έγραψε σε ανάρτησή του στο Faebook.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου