Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Το πάρτι...


Η διακυβέρνηση της Ελλάδας από τη Δεξιά, εκτός ίσως από ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις, είναι μια ιστορία διασπάθισης του δημόσιου χρήματος, στην προσπάθειά της να εδραιώσει το καθεστώς της.

Αδιαφορώντας για του έλληνες πολίτες το μόνο που ενδιέφερε τις κυβερνήσεις της Δεξιάς ήταν...

πως θα μοιραστεί το δημόσιο χρήμα στους ημετέρους και στους αεριτζήδες. Δεκάδες επιχειρήσεις στήθηκαν και δούλεψαν επί δεκαετίες κατακλέβοντας τα δημόσια ταμεία, με την κάλυψη των αναγκών του κράτους. Χιλιάδες υποθέσεις διαφθοράς έχουν δικάσει τα ελληνικά δικαστήρια όπου υπηρεσίες του κράτους έχουν κατακλαπεί από επιτήδειους οι οποίοι με τη βοήθεια κυβερνητικών παραγόντων έβγαλαν εκατομμύρια.


Γραμμένα ανεξίτηλα στο DNA της Δεξιάς τα σκάνδαλα διασπάθισης δημοσίου χρήματος δεν μπορούσαν να μην συνεχιστούν και επί κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη.



Σκοτεινός φάρος το σκάνδαλο Novartis, το οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει με όλους τους τρόπους. Αλλά και το σκάνδαλο της λίστας Πέτσα, οι απευθείας αναθέσεις, οι χαριστικές διατάξεις για ιδιοκτήτες ΜΜΕ, οι συνεχείς προσπάθειες ιδιωτικοποίησης των εταιρειών του Δημοσίου, η καταστροφικές πολιτικές για το ΕΣΥ και την Παιδεία, η χαλιναγώγηση της Δικαιοσύνης δείχνουν τον δρόμο στον οποίο κινείται η κυβέρνηση υπό την εποπτεία του Κυριάκου Μητσοτάκη και της παρέας των «άριστων» φίλων του.


Τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν φτάσει στο μη περαιτέρω. Για να ικανοποιήσουν τους «εκλεκτούς» φίλους της η παρέα του Μαξίμου δεν ορρωδεί μπροστά σε τίποτα.


Το πάρτι που έχουν στήσει κατακλέβοντας με όλους τους δυνατούς τρόπους το δημόσιο και τους πολίτες είναι καιρός να πάρει τέλος.


documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου