Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

"Είναι η πρώτη φορά που η νύχτα διεισδύει στο Μέγαρο Μαξίμου"...



Μπηχτές Τσίπρα κατά Φουρθιώτη (ΒΙΝΤΕΟ)...

Κατά μέτωπο επίθεση Τσίπρας σε Μητσοτάκη. «Κυβερνάτε εσείς ή οι Φουρθιώτηδες; Έχετε τελειώσει πολιτικά, αποτύχατε - Παραιτηθείτε και προκηρύξτε εκλογές» είπε μεταξύ άλλων.

«Είναι η πρώτη φορά μετά τη...

μεταπολίτευση που η νύχτα διεισδύει στο Μέγαρο Μαξίμου» είπε ο Αλέξης Τσίπρας για την υπόθεση Φουρθιώτη. «Κυβερνάτε εσείς ή οι Φουρθιώτηδες κ. Μητσοτάκη;» απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζοντας το «σφυροκόπημα» ο Αλέξης Τσίπρας είπε:«Πώς είχε ο κ. Φουρθιώτης τόσο στενές σχέσεις με τόσους υπουργούς σας; Πώς το δεξί σας χέρι διαπραγματευόταν μαζί τους τις νομοθετικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης; Με τη μισή κυβέρνηση να του κάνει delivery. Το γνωρίζατε όλο αυτό; Γνωρίζατε ότι τις μέρες που αντάλλαζε κλήσεις και sms με τη μισή κυβέρνηση, ο κύριος αυτός έστησε εταιρείες;».

Συνεχίζοντας την επίθεση ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Γνωρίζατε ότι η μισή σας κυβέρνηση έκανε εξυπηρετήσεις σε ένα παρουσιαστή; Πως απέκτησε 12 αστυνομικούς; Πως το δεξί σας χέρι διαπραγματευόταν μαζί του τις νομοθετικές παρεμβάσεις με τη μισή κυβέρνηση; Γνωρίζετε ότι έστησε 13 εταιρείες-βιτρίνα με τις μισές στο όνομα 2 κυριών από τη Γεωργία; Σας ενημέρωσε ο Γ. Βρούτσης, ο οποίος προς τιμήν του προσπάθησε να το σταματήσει; Όμως, όλως παραδόξως, αποχώρησε ο Βρούτσης από το υπουργείο και όχι ο Φουρθιώτης από το Μαξίμου. Στις 11 από τις 13 εταιρείες έχουν πιστωθεί 195.000 ευρώ και εγκρίθηκαν 56.000: Συνολικά 250.000 ευρώ. Διαβιβάσθηκε η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας; Διαβιβάσθηκε; Γιατί αυτή η αδράνεια; Κύριε Μητσοτάκη τα γνωρίζατε; Κύριε καθηγητά εσείς τα γνωρίζατε; Πείτε μου τι θα πει η προτροπή μην τους κάνατε τη χάρη και δειλιάσατε; Για ποιους το γράψατε; Για τον Βρούτση; Για μας; Για τους εισαγγελείς;».

Ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε στο «κάδρο» της επίθεσης του τον πρωθυπουργό λέγοντας: «Τα ξέρατε αυτά; Αν δεν τα ξέρατε θα είχατε αποπέμψει τον στενό σας συνεργάτη. Άρα ο Φουρθιώτης δεν έχει στο χέρι το δεξί σας χέρι. Έχει στο χέρι εσάς κ. Μητσοτάκη. Το ερώτημα είναι γιατί. Ελπίζω να βρείτε μία σοβαρή εξήγηση αλλιώς ο βούρκος θα σας καταπιεί».


Και κατέληξε λέγοντας: «Ο βούρκος στον οποίο επιπλέετε θα σας καταπιεί. Αν δεν έχετε να δώσετε απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα, τότε μία είναι η λύση για εσάς: Να παραιτηθείτε και να προκηρύξετε εκλογές»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου