Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Γ’ Εθνική: Πλάκωσαν στο ξύλο τον διαιτητή...


... του αγώνα Θύελλα Ραφήνας – Εθνικός...

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρέθηκε χθες για μια ακόμη φορά στο έλεος των χούλιγκαν καθώς ξυλοκόπησαν τον διαιτητή του αγώνα ανάμεσα στη Θύελλα Ραφήνας και τον Εθνικό Πειραιά για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι...

νίκησαν 2-1 αλλά μετά το τέλος της συνάντησης ομάδα οπαδών κινήθηκαν προς το μέρος του διαιτητή Αριστείδη Αλιάγα του συνδέσμου Δυτικής Αττικής, τον χτύπησαν άσχημα κι εξαφανίστηκαν…

Ο άτυχος διαιτητής μεταφέρθηκε στο 401 ΓΣΝΑ καθώς υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και του τοποθετήθηκε νάρθηκας, ενώ οι γιατροί του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες και στα τραύματα που έφερε στο κεφάλι του.

Σήμερα (31/1) ο Αλιάγας αναμένεται να συντάξει το φύλλο αγώνος όπου θα αναφέρει τι ακριβώς έγινε μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ το ίδιο θα πράξει και ο παρατηρητής του αγώνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη λήξη του αγώνα χτυπήθηκε και ο β’ βοηθός Καμπιώτης, δεχόμενος γροθιές, ενώ ο διαιτητής Αλιάγας σπρώχτηκε και δέχτηκε πεσμένος στο έδαφος κλωτσιές στο κεφάλι.

Λίγο αργότερα η διοίκηση του Εθνικού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε:

«Οι φίλοι του Εθνικού που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ραφήνας ήταν 15 όπως είχε προβλεφθεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Θύελλας που είχε εκδώσει σχετική ενημέρωση. Μάλιστα η είσοδος έγινε υπό την εποπτεία της Αστυνομίας και με απομονωμένο το χώρο των φιλοξενούμενων. Ο Εθνικός καταδικάζει απερίφραστα τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στο γήπεδο της Ραφήνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου