Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Έκλεισαν το μικρόφωνο στον Πολάκη...


Το σκάνδαλο NOVARTIS ενοχλεί.

Επεισοδιακή διακοπή της Βουλής (ΒΙΝΤΕΟ)...

Ανω κάτω έγινε και σήμερα το κοινοβούλιο. Σε διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής, προχώρησε ο προεδρεύοντας στη συνεδρίαση, Χαράλαμπος Αθανασίου, όταν στο βήμα ήταν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Αιτία το...

ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε να μιλά για την υπόθεση της Novartis και την αρχειοθέτηση της υπόθεσης για τον Άδωνι Γεωργιάδη ενώ το αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν ο αναπτυξιακός νόμος.


Ο Παύλος Πολάκης αρνήθηκε να αποδεχτεί το αίτημα του προέδρου και να μην τοποθετηθεί για το θέμα αυτό. Έτσι ο Χαράλαμπος Αθανασίου τού έκλεισε το μικρόφωνο. Αντιδρώντας ο Παύλος Πολλάκης έφυγε από το βήμα και συνέχισε να μιλάει απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα όπου βρίσκονταν καθήμενος ο υπουργός Ανάπτυξης.

Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε αιχμές λέγοντας ότι ο Χαράλαμπος Αθανασίου λειτούργησε σε συνεννόηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη προκειμένου να διακοπεί η ομιλία του. Θυμίζουμε ότι η αντιπαράθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια του χθεσινού επεισοδίου ανάμεσα σε Πολάκη - Γεωργιάδη στο καφενείο της Βουλής όπου παραλίγο να «πιαστούν στα χέρια».


Κατά την διάρκεια της διένεξης ότι ο Χαράλαμπος Αθανασίου υποστήριξε ότι εφαρμόζει τον κανονισμό της Βουλής και συγκεκριμένα τα άρθρα 77 και 81 ενώ ο Παύλος Πολάκης αντέτεινε ότι εξυπηρετείται πολιτική σκοπιμότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός είχε προαναγγείλει μέσω των social media την σημερινή παρέμβαση του στο κοινοβούλιο με αντικείμενο τη Novartis.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου