Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Τι ζητά από τα ΜΜΕ η 30χρονη που καταγγέλλει τον Παναγιωτόπουλο...


Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ξανά η υπόθεση του πρώην παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, ο οποίος κατηγορείται για τη δημοσιοποίηση ερωτικών φωτογραφιών και βίντεο χωρίς τη συναίνεση των πρώην συντρόφων του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο, όπου...

ξεκινά η δίκη και αναμένεται να αποφασιστεί εάν η κατηγορία εις βάρος του θα μετατραπεί σε κακούργημα, κάτι που θα δώσει νέα τροπή στην υπόθεση.


Από την πλευρά της η 30χρονη καταγγέλλουσα έδωσε το «παρών» σε μια δύσκολη για εκείνη ημέρα, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει όχι μόνο την πλευρά Παναγιωτόπουλου, αλλά και τα ΜΜΕ στα οποία δεν έχει ακόμη εκτεθεί. Άλλωστε δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της παρά το γεγονός ότι η υπόθεση έχει απασχολήσει εντόνως.


Η δικηγόρος της νεαρής κοπέλας προέβη σε δηλώσεις προς τα μέσα ενημέρωσης, μεταφέροντας την έκκληση να μην τραβήξουν καμία εικόνα της, ενώ η 30χρονη δεν θα κάνει κάποια δήλωση. 


«Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί (ο Στάθης Παναγιωτόπουλος) για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως» είπε χαρακτηριστικά η κ. Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη στα τηλεοπτικά συνεργεία.


«Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα, επειδή από τον νόμο αυτό προβλεπόταν και στον προηγούμενο νόμο. Σήμερα, είμαστε ενώπιον του πλημμελειοδικείου, από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου